Merikuljetukset

Pellinge Boattaxi

Veneellä Pellingin ja Porvoon saaristossa Pellinge Boattaxi ajaa taksikör båttaxi i Pellinge- och Borgåskärgård. Dessutom erbjuds sjötransporter av varor och utfärder till sjöss. Pellinge Boattaxi ajaa venetaksia Pellingin ja Porvoon saaristossa. Lisäksi tarjotataan erilaisia venekuljetuspalveluita ja retkiä saaristoon.

Sundö Gård

Vihanneksia, lammastuotteita ja vuokramökkejä Avomaan vihanneksia tilan omasta puodista ja Pellingin kesätorilta. Lammastuotteita: villaa, lankaa, taljoja, kudottuja ja neulottuja tuotteita sekä karitsanlihaa. Mökkivuokrausta. Uutuus: kutojanmökki, jossa valmiiksi loimitetut kangaspuut. Joulukuusia ja polttopuita myytävänä. Puunkaatoa ja merikuljetuksia. www.pellinge.net/sundo.

Sundö service

Anna Tomaksen huolehtia projekteistanne Suojaisa venepaikka ja talvisäilytys Burkvikenissa ovat mukavan mökkeilyn tuntomerkkejä Pellingissä. Mutta mitä tehdä kun katto vuotaa tai mökki tarvitsee laajennusta? Ja miten kaikki tarvikkeet tai kaivinkone saadaan saareen? Mistä voisi hankkia ponttoonilaiturin? Ja kaislakin pitäisi leikata. … Lue lisää