TERVETULOA PELLINKIIN

Tervetuloa Pellinkiin, 365 päivää vuodessa. Pellingissä asuu 250 heniklöä ympärivuoden ja sen lisäksi monta osa-aikaista asukasta viettää aikaansa saarella. Anna kimmeltävän meren, karuiden kallioiden, hiljaa jäätyvän Suomenlahden ja vahvan yhteisöllisyyden lumota sinut. Aktiivinen saaristo- ja kyläyhteisö tarjoaa runsaasti palveluja ja tapahtumia ja olet lämpimästi tervettullut olemaan yksi meistä.

Sivustolla on myös tärkeää tietoa asumisesta Pellingissä, kuten myytävistä kiinteistöistä, lautta- ja linja-autoaikatauluista ja yritystoiminnasta, sekä kartta, johon on merkitty palveluja ja nähtävyyksiä.

Tästä löytyy Pellinge Byarådin suomenkielinen asuttavuuskysely

Täältä löytyy tietoa asuttavuusanalyysistä

Tästä löytyy Pellinge Byarådin ruotsinkielinen asuttavuuskysely

Tapahtumat

Kaikki tapahtumat »

Täällä olemme

Pellingissä on tällä hetkellä noin 300 pysyvää asukasta. Saarella on ryhmäperhepäiväkoti, yksityinen iltapäiväkerho, kauppa (asiamiesposti), oma kappeli, aktiivinen vapaaehtoinen palokunta ja paljon muuta, josta saamme olla ylpeitä. Pellingin saaristo on täynnä energiaa, ja yhteistyötä tehdään yli rajojen. Nuorilla ja vanhoilla on omat vahvuutensa, ja yhdessä osaamme enemmän. Tule Pellinkiin viihtymään yhdessä!

Kartta

NAUTI LUONNON KAUNEUDESTA

Pellingin ja sen lähialueen virkistysalueet