Henkilökuljetukset

Pellinge Boattaxi

Veneellä Pellingin ja Porvoon saaristossa Pellinge Boattaxi ajaa taksikör båttaxi i Pellinge- och Borgåskärgård. Dessutom erbjuds sjötransporter av varor och utfärder till sjöss. Pellinge Boattaxi ajaa venetaksia Pellingin ja Porvoon saaristossa. Lisäksi tarjotataan erilaisia venekuljetuspalveluita ja retkiä saaristoon.

Pellinge Meny

Pellinge Menu yhdistää saarten tuottajat ja raaka-aineet upeaan makuelämykseen. Luomme ja valmistamme ruokamenuita paikallisten raaka-aineiden saatavuuden mukaan, kaikkina neljänä vuodenaikana, saariston kulttuuria ajatellen. Voit nauttia Pellinge Menusta oman tilaisuutemme aikana tai pyytää tarjouksen cateringistä.

Pellinge Taxi och Minibus service

Taksipalvelut & tilausliikenne Pellinge Taxi tarjoaa korkealaatuisia monipuolisia henkilökuljetuksia. Pellingissä päivystävä taksimme on käytössänne vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Henkilökuntamme omaa vahvan paikallistuntemuksen ja kielitaidon. Meillä on tarvittaessa käytössämme useampia erikokoisia takseja ja pikkubusseja jopa 20 henkilölle. Useat automme ovat … Lue lisää