Skärgårdsjul - Saaristojoulu

Mitä kaikkea tapahtuu 19.12.2021 Pellingissä?

Sundön tilalla, Joulukuusenmyynti, Sundöntie 5
Koe joulutunnelmaa ilman stressiä perheen ja ystävien seurassa. Voit ostaa maan hienoimpia saaristokuusia.

Sandholmsudden (Pellingin tori), Joulumarkkinat, Santasaarentie 162
Pellingin torin joulumarkkinat ovat ulkosalla saaristomaisemien ympäröimänä, idyllisten torikojujen keskellä ja siellä on myös Saaristojoulupukki Joululokkinsa kera. Myynnissä laadukkaita lahjoja, herkkuja ja koristeita. Torialueella Benitan kahvila auki.

Skärgårdshemmet, Joulumarkkinat, Nyckelvikintie 5
Kaikki alkoi Skärgårdshemmet -nuorisoseuran talossa 1980-luvulla. Edelleen talolla järjestetään perinteiset joulumarkkinat, josta löytyy laaja valikoima tuotteita. Myynti tapahtuu tänä vuonna sekä sisätiloissa että ulkona ja siellä voi myös nauttia kahvion antimista ennen tai jälkeen ostoksia.

Söderby-Boden, kyläkauppa, Vanha Söderbyntie 44
Tunnelmallinen aito kyläkauppa, jossa hauska valikoima pieniä herkkuja. Pienen mutkan arvoinen kun kerran tänne saakka olet tullut.

R. Tillman, Sunintie 307
Kalaherkkuja ja leipää myynnissä.


Miten tulla Pellinkiin?

Aja Porvoosta etelään tielle nro 1552. Aja 28 km Tirmoon rantaan ja Pellingin lautalle. Se kestää noin 40 minuuttia. Kaikki tapahtumat viitoitettu Pellingin puolella.

Lautta
Lautta liikennöi neljä kertaa tunnissa. Matka salmen yli kestää noin viisi minuuttia. Lautan aikataulu on saatavilla täältä. Saaristojoulu on suosittu tapahtuma ja jonoja syntyy.
Älä jätä turhaa tilaa lautalla niin mukaan mahtuu enemmän autoja.


Mukavuuspalvelut?

Sisävessat löydät Martinin ravintolasta ja Skärgårdshemmetin joulumarkkinoilta. Skärgårdshemmetin naisten vessassa on vauvan hoitopöytä. Santasaaressa, Söderby-Bodenissa sekä lauttarannasta Tirmon puolella on huussit.


Nälkä

Kahvio Skärgårdshemmetin sisätiloissa tarjoaa kahvia ja glögiä ja pientä purtavaa. Santasaaressa (Pellingin tori) jahtiseura Stor-Pellinge skärgårds jaktförening myy hirvikeittoa ja Benitas café tarjoaa kylmät ja lämpimät juomat sekä pientä purtavaa. Söderby-Bodenissa glögiterassi ja pieniä lämpimäisiä.


Käteismaksu

Huomioi että useimmat myyjät vastaanottavat vain käteismaksuja. Käteistä voi nostaa kotimaisilla pankkikorteilla Söderby-Bodenista (Vanha Söderbyntie 44, Suur-Pellinki)


Missä voi pysäköidä?

Söderbyssä, Santasaaressa (Pellingin tori) ja Sundössä pysäköinti tapahtuu sille osoitetuille paikoille. Skärgårdshemmetin markkinoilla on pysäköinnin ohjaus, seuraa ohjeistusta.


Miten pukeutua?

Pukeudu lämpimästi. Sundön ja Santasaaren markkinat ovat ulkona, kun taas Skärgårdshemmet -nuorisotalon markkinat ovat sisätiloissa.


Aukioloajat 19.12.2021

Kyläkauppa Söderby-Boden klo 10-17.
Joulumarkkinoita Skärgårdshemmet -nuorisotalolla ja Pellingin torilla klo 11-15. Myynti markkinapaikkoilla aloitetaan klo 11.00. Haluatko olla varma, ettet jää ilman suosikkituotettasi? Sen sijaan että saavut markkinoille aikaisemmin, varaa tuote etukäteen myyjältä!
Sundö tilan joulukuusimyynti klo 11-16 (niin kauan kuin asiakkaita riittää)
R. Tillman klo 11-15 (niin kauan kuin asiakkaita riittää)